You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Асоціація рітейлерів України нагородила переможців конкурсу «Рітейлер року» на церемонії RAU Awards 2021: найкращі рітейлери, ТРЦ та інтернет-магазини України.

Ювілейна V церемонія нагородження найкращих компаній у сфері роздрібної торгівлі, e-commerce та торговельної нерухомості України відбулася 10 вересня.

Переможців визначили за результатами голосуванням Експертної ради, в яку увійшли 35 власників та топ–менеджерів провідних компаній у сфері рітейлу й девелопменту, керівники консалтингових компаній, а також авторитетні експерти ринку рітейлу. Окрім того, було враховано результати відкритого голосуванням учасників ринку. 

У номінації «Рітейлер року в сегменті ПЕК» компанія SOCAR здобула третє місце та увійшла до списку переможців. Фіналістів обирали серед дев’ятьох конкурсантів.

До речі, 2021-й став першим роком, коли мережі АЗК були представлені у номінації в конкурсі. 

Нагадаємо, у квітні 2021 року SOCAR придбала франшизу американської торгової марки хот-догів Nathan’s Famous.

Також, у вересні у Харкові відкрилася новий АЗК SOCAR. Це 6-й автозаправний комплекс у місті та 57-й в Україні.