You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У кінці січня 2020 року Україну відвідав Президент Державної нафтової компанії Азербайджану Ровнаг Абдуллаєв. Спільно з Генеральним директором українського представництва SOCAR Ельчіном Мамєдовим, а також віце-президентом SOCAR Ельшадом Насіровим та очільниками профільних міністерств Азербайджану і України наніс візит до ряду інфраструктурних об'єктів в Одесі, взяв участь в 12-му засіданні україно-азербайджанської робочої групи зі співробітництва в сфері енергетики та в засіданні міжурядової комісії з економічної співпраці в Києві.

Під час заходів обговорювалися питання співпраці між двома країнами в торговельно-економічній, енергетичній, транспортній та інфраструктурній сферах, можливості інвестування в газотранспортну галузь України.

30 січня представників компанії SOCAR прийняв Глава держави Володимир Зеленський.

Варто зазначити, що перспективи активізації співпраці між нашими країнами були обговорені ще в грудні, під час візиту Президента України в Баку. Тоді сторони уклали ряд угод і протоколів, а також висловили намір найближчим часом перейти від формальних процедур до конкретних дій.

Нагадаємо, що за роки своєї роботи SOCAR вже інвестував в Україну понад $ 350 млн.