You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У складі львівської кіберспортивної команди Joint Forces Lviv лише ветерани — учасники бойових дій на Сході країни.

Команда увійшла в структуру національного соціального проєкту Відповідальність Ліга. Його реалізовують під егідою Української професійної кіберспортивної асоціації (UPEA) в партнерстві із SOCAR Energy Ukraine.

«Наш спільний проєкт є унікальним для України та світу. Він має потужну соціальну складову.  Відповідальність Ліга сприяє поширенню інклюзії в суспільстві, завдяки використанню діджитальних інструментів створює нові можливості та підвищує якість життя різних соціальних груп», — пояснила Анна Коротич, керівниця Департаменту PR та комунікацій компанії SOCAR Energy Ukraine.

Проєкт Відповідальність Ліга стартував торік. Його метою є:

- надання фізичної та психологічної реабілітації, а також програм із соціалізації та профорієнтації для ветеранів АТО/ООС, дітей з інвалідністю, людей похилого віку;
- практична демонстрація кіберспорту, як ефективного соціального інструменту допомоги.

Львівська команда Joint Forces Lviv вже провела перше тренування. Для кожного гравця, а їх в команді семеро, тренер підібрав індивідуальні налаштування гри, що полегшують процес адаптації. 

Тренер та менеджер команди Антон Баландюк зазначив, що задоволений досягненнями своїх підопічних, але попереду ще багато роботи з налагодженням внутрiшньо-iгрової комунікації в команді. 

Водночас, у грудні команда Joint Forces Lviv планує позмагатись зі своїми київськими колегами.

«Підготовка до змагань —  це системна робота з моторною сферою, когнітивними функціями та соціально-комунікативними навичками. Це дає можливість успішно реалізувати себе як на кіберспортивній арені, так і в повсякденному житті», — розповів Дмитро Вакуленко, медичний психолог, нейропсихолог, засновник психологічного центру «Початок», автор нейропсихологічної програми Відповідальність Ліга.