You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

14 липня у Києві відбулася презентація легендарного бренду нью-йоркських хот-догів Nathan’s Famous, який в Україні представляє компанія SOCAR Energy Ukraine. 

«SOCAR понад 10 років працює на ринку України. Це саме та мережа АЗК, яка створює важливі зміни та інновації у галузі, — розповів генеральний директор SOCAR Energy Ukraine Ельчін Мамєдов. — Ми завжди готові експериментувати, щоб передбачати бажання наших гостей, захоплювати і вражати їх. Ми космополітична компанія, яка знайомить українців із найкращими брендами світу. Starbucks, Julius Meinl, автентичні страви і продукти з Азербайджану — все це можна спробувати на наших АЗК. Це не тільки і не стільки про асортимент, як про цінності і високі стандарти якості, які відрізняють нас від багатьох інших. Саме тому компанія SOCAR розпочала партнерство із Nathan's Famous — брендом, який є родоначальником американської культури швидкого харчування та розвиває її в усьому світі».

Представники Nathan's Famous — Джеймс Вокер, віце-президент компанії, керівник франшизи та Олівер Пауерс, старший директор франчайзингових операцій — приїхали до Києва на презентацію бренду, щоб переконатися, що хот-доги Nathan’s Famous за смаком такі самі як і в Нью-Йорку. 

«Nathan's Famous має понад 80 тисяч точок продажів у світі, — пояснив Джеймс Вокер. — І, згідно попередніх досліджень, український проєкт має всі шанси, щоб стати успішним. Однією із причин цього є спільне бачення цілей у представників SOCAR та Nathan's Famous».    

Презентацію бренду Nathan's Famous на АЗК SOCAR також відвідали Джордж Кент, в. о. тимчасового повіреного у справах США, Ельміра Ахундова, Надзвичайний і Повноважний посол Азербайджану в Україні та Андрій Гундер, Президент Американської торгової палати. 

«Сьогодні відбулося дійсно важлива подія. Адже SOCAR інвестує та розвиває культуру харчування в нашій країні, продовжуючи знайомити українців з найкращими світовими брендами», — переконана Ельміра Ахундова, Надзвичайний і Повноважний посол Азербайджану в Україні.

Чому бренд Nathan’s Famous унікальний для України? Тому що споживачі можуть спробувати хот-доги та картоплю, технологічні і смакові якості яких ідентичні тим, що й для споживачів у Нью-Йорку. Для цього інгредієнти хот-догів привозять з усього світу. Зокрема, знамениту картоплю Nathan’s Famous доставляють із Нідерландів. Права на її унікальний розмір та тип нарізки Crinkle Cut належать виключно Nathan’s Famous. Сосиски із 100% яловичини, виготовлені практично за тією ж рецептурою, яку розробили засновники франшизи понад 100 років тому. Саму ж яловичину доставляють лише із Німеччини та США. Рецептура булочок була розроблена французькими пекарями, а доставляють їх для SOCAR із країн Балтії. 

Придбати 6 позицій з різноманітними соусами із асортименту нью-йорських хот-догів та картоплю з унікальним типом нарізки  Crinkle Cut можна на 6 АЗК у Києві та Київській області за такими адресами: 

- Столичне шосе, 100 
- вулиця Сортувальна, 24 
- проспект Степана Бандери, 36 
- бульвар Дружби Народів, 35 
- с. Гатне, вулиця Інститутська, 4 
- с. Гора автодорога Київ-Харків, 28 км 

У найближчих планах SOCAR — розширення географії та форматів співпраці. Зокрема очікування початку продажів хот-догів на АЗК в Одесі та на основних магістралях України. 

SOCAR, інформація про компанію 

SOCAR — Державна нафтова компанія Азербайджанської Республіки (State Oil Company of Azerbaijan Republic) була заснована у 1992 році. Окрім Азербайджану компанія веде діяльність на території 15 країн.

SOCAR Energy Ukraine — дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджану.

Представництво SOCAR було відкрито в Україні у 2008 році. На цей час мережа АЗС преміумкласу налічує 56 заправних комплексів в 11 областях України та 2 нафтоналивних бункерувальники. SOCAR Energy Ukraine — єдина в Україні нафтова компанія, яка продає лінійку фірмового бензину виробництва лише литовського заводу Orlen.

До інших видів діяльності холдингу SOCAR відносяться продаж всіх видів палива великим та малим гуртом, його зберігання та транспортування, імпорт природного газу. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт  http://www.socar.ua