You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Разом із благодійними фондами компанія SOCAR Energy Ukraine допомагала збирати до школи дітей із синдромом аутизму, малозабезпечених та кризових родин. До початку навчального року SOCAR перерахувала понад 150 тисяч гривень для Карітас України та CHILD.UA. Це стало зокрема можливим завдяки доброчинним пожертвам гостей АЗК SOCAR. Усі кошти пішли на закупівлю портфелів та канцтоварів  для учнів.

Завдяки спільній доброчинній акції компанії SOCAR Energy Ukraine та благодійного фонду Карітас України закуплено понад три сотні портфелів разом із усім необхідним приладдям для учнів із малозабезпечених сімей

Нагадаймо, з 8 липня до 31 серпня у мережі АЗК SOCAR тривала благочинна акція: «Маленька радість від великих сердець». З кожної упаковки акційного морозива 1 гривня перераховувалася на збір до школи учнів із кризових та малозабезпечених родин. Крім того, всі користувачі програми лояльності SOCAR мали можливість перерахувати бонуси та кошти у додатку SOCAR Level (розділ «Благо»). Завдяки цьому, протягом двох місяців вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень. 

Також SOCAR приєдналася до допомоги Асоціації CHILD.UA та перерахувала кошти на закупівлю портфелів для діток із аутизмом у межах їх доброчинної акції «Шкільний портфель». 

«Компанія SOCAR Energy Ukraine підтримала благодійні проєкти щодо збору дітей до школи, оскільки ми розуміємо, як важливо школярам гідно, яскраво та комфортно зустріти початок нового навчального року», - пояснила Анна Коротич, керівниця Департаменту PR та комунікацій SOCAR Energy Ukraine.


Інформація про Карітас України 

Карітас України є членом найбільшої світової мережі благодійних організацій Карітас інтернаціоналіс. Упродовж майже 27 років Карітас України надає матеріальну, соціальну, психологічну та юридичну допомогу сотням тисяч людей, що цього потребують. 

Робота Карітасу України відзначена численними нагородами – він є незмінним лідером Національного рейтингу благодійників України, 4 рази ставав переможцем

Національного конкурсу «Благодійна Україна», а у 2019 році Карітас України став першим благодійним фондом, що отримав Почесну відзнаку імені Богдана та Варвари Ханенків.

Інформація про CHILD.UA 

CHILD.UA — це благодійна Асоціація, місією якої є підняти в Україні стандарти захисту прав дітей до рівня керівних вказівок конвенції ООН про права дитини. Ще одним важливим напрямом діяльності CHILD.UA є просування соціальних і гуманітарних проєктів.

Щорічно CHILD.UA допомагає понад 6 тисячам дітей та організовує більш ніж 30 благодійних заходів. 

Фото 135140 - SOCAR Energy Ukraine разом із благодійниками  зібрали понад 150 тисяч гривень Фото 135141 - SOCAR Energy Ukraine разом із благодійниками  зібрали понад 150 тисяч гривень Фото 135142 - SOCAR Energy Ukraine разом із благодійниками  зібрали понад 150 тисяч гривень