You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Бери з собою Savalan і постукай у двері приятеля, якого давно не бачив.


У кінці жовтня – початку листопада вся Італія вшановує молоде вино «Новелло» (novello).

А в BUTA-маркетах в листопаді можна купити приголомшливі вина азербайджанської марки SAVALAN зі знижкою понад 30%

Ви запитаєте, до чого тут Італія?

А ось яка історія.

Savalan – лінійка преміальних азербайджанських вин з міжнародних сортів винограду. Всі лози завезені з Італії (з всесвітньо відомого розсадника саджанців Vivai Cooperativi Rauscedo), висаджені на найбільш підходящих для кожного сорту ділянках. Долина Савалан, де розташовані виноградники, захищена від сухих вітрів горами Кавказу і з двох сторін оточена гірськими річками. Завдяки цьому виноград прекрасно продувається з усіх боків і відмінно визріває. Кліматичні умови практично ідентичні до півдня Італії.

При виробництві цього вина використовуються найсучасніші італійські технології, є власна лабораторія, в якій тестуються готові зразки. Та й керують підприємством висококваліфіковані італійські технологи в третьому поколінні – Даніель Д'Андреа і Еліза Вагноні.

Ось і виходить, що вина Savalan – це дуже яскраве і неповторне об'єднання дарів двох сонячних і щедрих країн – Азербайджану та Італії.

А що ж конкретно може запропонувати енофілам SOCAR?

Напівсухий Moscato – досить щільний за алкоголем (13%), дуже ароматний (білі квіти, екзотичні фрукти). Смак: чітко маслянистий, з легким солонуватим стартом, з нотами груші Форелл і карамелі, а також горіховою гірчинкою в післясмаку.

Елегантне Мерло reserve – витончене і соковите, як люблять панночки, з виразним фруктовим характером, з довгим приємним післясмаком і багатою палітрою насичених ароматів.

Червоний сухий Syrah – досить терпкий, з нотками чорного перцю на язиці, з пікантним присмаком черешні і ожини, за ароматикою – насичений, навіть важкуватий. Він підійде для зимових вечорів і різдвяного настрою.

З білих сухих можемо також запропонувати Віонье і Трамінер, з червоних напівсолодких – Алеатіко і Каберне Мерло.

Вина лінійки Savalan неодноразово удостоювалися різних медалей, премій та дипломів на міжнародних виставках. SOCAR однозначно рекомендує!

Увага!

Вживання алкогольних напоїв на території автозаправної станції SOCAR заборонено!

Вино – це алкогольний напій, який можна використовувати тільки після того, як ви поставили свій автомобіль на парковку або в гараж!