You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Щорічний Міжнародний фестиваль «Контрасти» у Львові цьогоріч пройшов за підтримки Представництва SOCAR в Україні іпредставив публіці шедеври азербайджанської та української класичної музики. Генеральним спонсором заходу Представництво SOCAR в Україні виступило з метою обміну культурними музичними традиціями України та Азербайджану.

У концерті прозвучали музичні твори азербайджанських класиків у виконанні народного артиста Азербайджану Бадалбейлі Фархад Шамсіогли та українського Академічного молодіжного симфонічного оркестру «INSO-Львів».

Концерт, організований за фінансової підтримки Представництва SOCAR в Україні та за сприяння Посольства Азербайджанської республіки в Україні, викликав підвищений інтерес львівської публіки до азербайджанської класичної музики. Він залучив у Львівську обласну філармонію діячів мистецтва і культури, бізнесменів і політиків. Прем'єрний концерт відвідали голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, Посол Азербайджанської республіки в Україні Ейнула Мадатлі, керівництво Представництва SOCAR в Україні, представники азербайджанської діаспори у Львові.

Підтримуючи соціально значущі події, компанія, крім ведення паливного бізнесу і зведення заправних комплексів преміум-класу, прагне сприяти зміцненню міжкультурних зв'язків між Україною та Азербайджаном.