You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

«Якщо SOCAR – відображає нафтову галузь Азербайджану в Україні, то, без удаваної скромності, Союз азербайджанської молоді в Україні можна назвати Представництвом азербайджанського молодіжного руху в Україні», – зазначив Глава Представництва SOCAR в Україні Ельчін Мамєдов на святкуванні другої річниці діяльності Союзу азербайджанської молоді в Україні.

Урочистий захід відбувся у Києві за участі Надзвичайного і Повноважного посла Азербайджанської Республіки в Україні Ейнули Ядулаогли Мадатлі, представника Державного комітету по роботі з діаспорою Азербайджану Руслана Гулієва, голови ASAIF Орхана Акперова.

Ельчін Айдиногли Мамедов висловив привітання від імені Президента Держнафтокомпанії Азербайджану Ровнага Абдулаєва і від її Представництва в Україні. А також підкреслив, що SOCAR зі свого боку продовжуватиме підтримувати українсько-азербайджанську молодь у різних цікавих починаннях.

Участь у заході взяли близько 300 представників молоді, які приїхали в Київ з інших регіонів України.

Подальшою метою роботи Союзу азербайджанської молоді в Україні є покращення можливостей для обміну досвідом у громадській діяльності, а також, обмін культурною спадщиною.