You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Неподалік від центру міста Одеси на ожвавленій автомагістралі на розв'язці, що єднає житловий масив Таїрово і Великий Фонтан, розпочав роботу новий автозаправний комплекс під брендом SOCAR. Даний АЗК став 13-м автозаправним комлексом SOCAR в Одеській області та 47-м у всій Україні.

Нановому АЗК загальною площею 800 м² встановлено дві двосторонні ТРК для одночасної видачі пального чотирьом автомобілям. На ньому реалізуються чотири види нафтопродуктів – бензини А-92, А-95, покращений бензин А-95 «Nano» і дизельне пальне «Nano». Нафтопродукти вироблені на провідних НПЗ Польщі, Литви і Білорусі та відповідають екостандарту «Євро-5».

Традиційно на автозаправному комплексі працює Buta cafe, в якому пропонуються ароматна кава, свіжа випічка і пахлава, приготована за національним азербайджанським рецептами, різноманітні сендвічі.

До оплати приймаються готівкові гроші, банківські та паливні картки, а також бонусні карти level.