You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

В Україні підвели підсумки рейтингу торгових марок «Фаворити Успіху – 2017». Мережа АЗК SOCAR отримала від українців почесний статус кращих автозаправок.

Лідерів ринку портал для споживачів FAVOR вже в п'ятнадцятий раз обирає шляхом проведення незалежного дослідження загальнонаціонального масштабу. У список членів журі конкурсу торгових марок входять галузеві експерти, споживачі, а також лідери думок. Головним критерієм для складання рейтингу є бажання кожного з учасників опитування рекомендувати товар або послугу іншим споживачам.

За роки роботи в Україні, ми намагалися продумати кожну дрібницю, щоб надавати вам послуги високого класу і одночасно створювати атмосферу доброзичливості. Наприклад, SOCAR першим запропонував безкоштовний Wi-Fi, послуги хімчистки та упаковки багажу, а також пеленальні столики для батьків, які подорожують з дітьми. На думку експертного журі, саме ці переваги і стали вирішальними під час голосування.

Дякуємо за високу оцінку нашої діяльності. Обіцяємо і надалі виправдовувати ваші сподівання та довіру!