You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

За підсумками першого півріччя поточного року Торговий дім «Сокар Україна» імпортував 250 млн куб.м природного газу. Це майже в 4 рази більше, ніж за той самий період 2017 року. Тим самим SOCAR став лідером з імпорту газу в Україну серед комерційних компаній.

Варто відзначити, що закуплений ресурс трейдер поставляє як побутовому споживачеві, так і великим бізнес-структурам.

«Ми плануємо і надалі нарощувати обсяги імпорту природного газу і збільшувати свою присутність на ринку. Нам довіряють, тому що SOCAR сумлінний та надійний партнер, а це має важливе значення для України. Наш активний рух вперед свідчить про те, що енергетичний ринок став більш відкритим для бізнесу», – зазначив Генеральний директор SOCAR Energy Ukraine Ельчін Мамєдов.

Довідка: ТОВ «Торговий дім «Сокар Україна» входить до Групи компаній SOCAR, дочірнього представництва Державної нафтової компанії Азербайджану, розвиває напрямок продажу дрібного і великого опту нафтопродуктів. З початку 2017 вийшов на ринок природного газу.