You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Основні зусилля були спрямовані на підтримку ініціатив з протидії поширення COVID-19. В цьому напрямку для медиків регіональних лікарень Львова, Одеси, Київської та Тернопільської областей закуповувалися захисні костюми європейського стандарту EN 14126, індивідуальні засоби захисту, медичне обладнання для інфузії і повітряної вентиляції легенів для Одеської міської клінічної лікарні №10. На потреби медперсоналу Києва було виділено 10 000 літрів палива.

Другим напрямком роботи стало фінансування проектів, покликаних допомогти хворим дітям. Так, в рамках акції «Життя на долоні» було зібрано понад 400 тисяч гривень для закупівлі відкритої реанімаційної системи Babytherm 8004 для порятунку передчасно народжених малюків. Обладнання передано в дитячу лікарню ОХМАТДИТ.

200 тис. гривень направлено на придбання реагентів для референс лабораторії, необхідних для діагностики та лікування дітей, хворих на рак крові. Сотні батьків дітей з інвалідністю, людей похилого віку і переселенців зі Сходу України отримали допомогу у вигляді харчових наборів в рамках реалізації спільного проекту з Асоціацією "Child.ua".

«Безпека, Турбота і Інновації - це принципи, за допомогою яких багато років ми будуємо бізнес. Ці принципи лягли в основу політики Благодійного фонду «Сокар Благо». Ми знаємо, що наші Гості поділяють цінності компанії і готові надавати допомогу тим, хто її потребує. Я глибоко вдячний клієнтам SOCAR за те, що спільними зусиллями ми зробили вже чимало добрих справ. Найближчим часом, за допомогою мобільного додатку Level, творити добро стане ще простіше - буквально, в один клік, - коментує Генеральний директор Групи компаній «Сокар Україна» Ельчин Мамедов.

Окремий значимий проект фонду «Сокар Благо» - реконструкція площі перед національним театром опери та балету ім. С. Крушельницької у Львові. Оновлена площа матиме вигляд музичного інструменту, фонтан стане сухим і світломузикальним і підкреслить бездоганну архітектуру старовинного фасаду львівського театру. Проект замислювався, як подарунок від азербайджанського народу одному з найкрасивіших міст України.