You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Компанія SOCAR Energy Ukraine запропонувала для компаній-міжнародних перевізників послуги заправки на 15 трасових станціях. Перша заправка здійснена на початку жовтня в м. Чорноморськ.

Відтепер європейські перевізники, які користуються паливними картками Е100, зможуть відчути всі переваги сервісів SOCAR, як для водіїв, так і для автомобілів.

Зокрема, в фірмових магазинах Buta Мarket, можна придбати продукти харчування та напої, непродовольчі товари і автоприладдя. У меню кафе Buta сafe завжди є: салати, супи, комплексні обіди, м'ясні страви, фірмові м'ясні страви Doner Kebab, сендвічі, чіабати багети з м'ясом, а також – широкий асортимент східних солодощів та напоїв. Серед інших елементів комфорту: безкоштовний WI-FI, підзарядка для мобільного телефону або планшета, послуги бізнес-куточка, можливість попрацювати з ноутбуком і роздрукувати необхідні документи на принтері, на багатьох АЗК працюють пункти прийому одягу в хімчистку, також – парковки TIR, кімнати для водіїв TIR, в яких є: душова, праска, прасувальна дошка і пральна машина.

Паливна картка Е100 використовується вантажоперевізниками в 32 країнах Європи та Азії, де можна заправитися якісним паливом, оплатити дороги, паркінги, TIR-сервіси, мийки.

В цілому до послуг водіїв 12 тис. заправок. Компанія заснована в 2003 році, на сьогодні офіси розташовані в 14 країнах.