You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Наприкінці вересня у Києві сталася святкова подія для справжніх шанувальників швидкості та якості авто – презентація Mercedes-Maybach S-Class і Mercedes-Benz S-Class та відкриття нового шоу-руму AMG Performance Center.

Представники SOCAR узяли участь у заході та розіграли серед присутніх 250 л пального NANO. Кульмінацією вечора стала презентація нового автомобіля Mercedes-AMG S63 в супроводі ефектного світломузичного шоу. Крім того, у цей вечір до уваги гостей була представлена виставка ретро-автомобілів S-класу.

Коментуючи подію, Ігор Орлов, директор мережі SOCAR зазначив:

«Ми раді приєднатися до урочистостей та численних поздоровлень концерну AMG з 50-річним ювілеєм у світі. За ці роки AMG з майстерні з виробництва спортивних авто виріс до концерну зі світовим ім'ям і є еталоном продуктивності, ексклюзивності, ефективності високоякісного динамічного водіння».