You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Миколаївська область як великий індустріальний центр Півдня України з розвиненою залізничною, морською та автотранспортною комунікацією є перспективним для інвесторів у секторі придорожньої інфраструктури. Виступаючи одним з таких інвесторів, SOCAR продовжує розвивати автозаправну інфраструктуру Миколаївської області і запускає в роботу новий АЗК у м. Миколаєві за адресою проспект Жовтневий, 189/5.

Даний АЗК – сьомий за рахунком фірмовий АЗК SOCAR у Миколаївському регіоні та п'ятидесятий брендовий актив компанії в Україні. Розташувавсяя він на оживленій автодорозі, що сполучає два житлових мікрорайону міста.

На новому автозаправному комплексі реалізується пальне, вироблене провідними НПЗ Польщі, Литви, Білорусі, що відповідає екологічному стандарту «Євро-5». Лінійка нафтопродуктів представлена бензинами А-92, А-95, А-95 «Nano», дизельним пальним «Nano», скрапленим газом.

Міське розташування АЗС SOCAR зумовило варіативність безкоштовних сервісів для гостей. Серед таких сервісів: підкачка шин, долив води в бачок омивача, Wi-Fi, підзарядка мобільних телефонів, парковка, WC, пеленальний столик.

Традиційно на автозаправному комплексі працює Buta cafe, в якому пропонуються ароматна кава, фірмові донер-кебаби, салати з сезонних овочів, свіжа випічка і національні азербайджанські солодощі.

До оплати приймаються готівкові гроші, банківські та паливні картки, а також бонусні карти level.