You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Компанія SOCAR Energy Ukraine, яка є дочірньою компанією Державної нафтової компанії Азербайджанської Республіки (State Oil Company of Azerbaijan Republic – SOCAR) для забезпечення стабільного і якісного зв'язку на своїх об'єктах підключила до волоконно-оптичної мережі Укртелеком 45 своїх станцій, а також Buta cafe і Buta market, кілька офісів і нафтобаз.

Протягом короткого часу «Укртелеком» побудував для SOCAR понад 100 км волоконно-оптичних каналів у декількох областях країни. В цілому підключено понад 50 об'єктів. Швидкість інтернет-з'єднань на підключених до мережі «Укртелекому» об'єктах SOCAR становить від 30 до 100 Мбіт/с з можливістю подальшого збільшення.

«SOCAR був першою мережею АЗК, яка кілька років тому запропонувала своїм Гостям вільний доступ до мережі. І зараз за допомогою наших партнерів – компанії «Укртелеком» – ми продовжуємо утримувати першість та забезпечувати високі стандарти сервісу. Крім того, ці можливості є передумовою розвитку низки технологічних сервісів на АЗК в найближчому майбутньому», – зазначає Віктор Завгороднюк, IT-директор SOCAR.

«Експертиза фахівців Укртелекому в реалізації проектів національного масштабу і наш досвід побудови мереж волоконно-оптичних ліній зв'язку дає змогу швидко і якісно виконувати весь спектр необхідних для партнера робіт, – підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегмента Укртелекому. – Ми вдячні партнеру за довіру і сподіваємося на подальшу співпрацю, яка дасть змогу мережі SOCAR впроваджувати нові сервіси на своїх АЗК без подальших додаткових інвестицій в телеком-інфраструктуру».

Співпраця Укртелекому і SOCAR триває вже 1,5 роки. При підведенні «оптики» до об'єктів мережі оператор виконав ряд унікальних робіт, наприклад, прокладка мережі передбачала перетин залізничних колій. Крім послуг інтернет оператор також надає SOCAR послуги телефонії.

SOCAR Energy Ukraine – дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджанської Республіки (SOCAR). Компанія працює в Україні з 2008 року, на сьогодні управляє мережею 60 АЗС, на яких також розташовані Buta market та Buta cafe, а також Loft burger (Київ). Крім того, компанія займається оптовою (великий та дрібний гурт) реалізацією бензинів і ДТ та дрібногуртовим продажем скрапленого газу. Навесні 2017 року компанія вийшла на ринок природного газу, розпочавши імпорт із Польщі.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS. Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення. Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що дасть змогу надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON. З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ.