You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Споживання кави у мережі SOCAR стрімко зростає. У 2018 році Гості замовили більше 4,5 мільйонів чашок кави, що на 22% більше ніж у 2017-му. Але компанія не зупиняється на досягнутому і вже цієї весни оновила кавове обладнання на останню модель від знаменитого концерну FRANKE.

Швейцарія є всесвітньо відомим лідером з інновацій та технологічного прогресу, тому FRANKE – це фактично Apple у світі кавового обладнання, який першим у Європі інтегрує новітні розробки в кавомашини.

Остання модель FRANKE A1000 TWIN, які і закупив SOCAR на заміну попереднім моделям, розрахована на одночасне приготування декількох напоїв, що допоможе Гостям  швидко отримувати замовлення не затримуючись у чергах.

Відомо, що для приготування смачного кавового напою важливо всі інгредієнти додавати у правильній послідовності та при правильному змішуванні, саме тому в дану кавомашину вбудована станція сиропів, які надають каві додаткові смакові відтінки безпосередньо ще під час її приготування.

За бажанням Гостя напої можуть готуватися, як гарячими так і холодними. Зазвичай, влітку каву охолоджують звичайним додаванням льоду, що точно не сприяє розкриттю смакових якостей і, тим більше, тонкості відтінків преміальної кави. Але завдяки температурним функціям A1000 TWIN, Гості SOCAR отримуватимуть охолоджені кавові напої зі зберіганням всієї глибини смаку.

Смакуйте на SOCAR!