You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Мережа АЗК SOCAR отримала перемогу у рейтингу брендів «Фаворити Успіху – 2018». Другий рік поспіль експерти ринку, споживачі та публічні персони віддають свої голоси саме мережі азербайджанських автозаправних комплексів, вибираючи торгову марку, яку вони хотіли би порекомендувати друзям і знайомим.

Всеукраїнське некомерційне дослідження народних уподобань тривало протягом 2018 року за допомогою анкетування спеціалістів професійного журі та на інтернет-порталі FAVOR.

«Незважаючи на те, що ми часто отримуємо нагороди як представники преміального сегмента паливного роздробу, статус лідера споживчих переваг – досить висока оцінка нашої діяльності. А також велика відповідальність і черговий виклик для команди. Тож продовжимо тримати високу планку сервісності. Продовжимо дивувати, заряджати позитивними емоціями. Намагатимемося й надалі відповідати очікуванням споживачів.» – зазначив директор керуючої компанії «Сокар Петролеум» Ігор Орлов.

Компанія SOCAR відома в Україні як новатор сервісних рішень, бренд, який задає тренди розвитку та незмінно надає якісні продукти та продуманий до дрібниць сервіс.