You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

З метою розвитку водного туризму у Києві і Одесі відкрито сезон роботи заправних станцій на воді для заправки маломірного флоту – катерів, яхт, моторних човнів, гідроциклів.

Плавучі заправні станції мають багатоступінчасту систему захисту від розливів нафтопродуктів і забруднення прилеглої акваторії і відповідають всім екологічним стандартам ЄС і України. Навіс бункеровщиків  забезпечує захист верхньої палуби від дощу і сонячної радіації. В обов'язковому порядку на борту суден присутня екологічна аптечка (сорбет, бонові загородження).

АЗС на воді працюють у вигляді несамохідних паливороздавальних судів – «Баку-1» в Києві, що розташований у парку Дружби народів на території столичного яхт-клубу «Примател» на річці Дніпро, і «Гянджа» в Одесі, що знаходиться в акваторії яхт-клубу «Совіньон».

Зручне розташування водних АЗС у Києві та Одесі дозволяє власникам водного транспорту швидко і безпечно дозаправити свої яхти, човни, катери, гідроцикли.

На зазначених водних АЗС одночасно можуть заправлятися два судна одночасно: одне – дизельним пальним Nano, інше – бензином Nano 95. Розрахуватися за придбане пальне можливо як готівкою, так і банківськими та паливними картками.

Звертаємо увагу власників водного транспорту! Поповнення запасів палива з пістолета ТРК у спеціально обладнаному місці, а не шляхом самовільного переливання пального в бак з каністр, дозволяє уникнути забруднення навколишнього середовища і адміністративних стягнень за розлив нафтопродуктів у воду і за перевезення на борту суден вогненебезпечного вантажу, яким є усі види пального.