You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Інтерактивне меню – якісно новий підхід до сервісу в HoReCa у всьому світі. Його появі передували високі технології, спрямовані на створення не тільки «смачного», а й «функціонального» програмного забезпечення для всіх видів фуд-кортів.

Інтерактивне меню як функціонал вже давно успішно використовується уресторанах і кафе Європи та Азії. Тут, судячи зі статистики, у ресторани, оснащені інтерактивними меню, почали ходити навіть ті, хто раніше обирав харчуватисяудома. А все тому, що інтерактивне меню створює для людини свободу вибору і дозволяє їй самостійно визначати склад страви, яку вона бажає замовити.

Особливе значення інтерактивне меню має для кафе на автозаправних комплексах. Тут інтерактивне меню – дуже важливий елемент сервісу, він дозволяє збільшити швидкість обслуговування і створити у гостей АЗС відчуття залученості себе в процес приготування їжі, що вкрай  важливо для укріплення лояльності гостя до бренду АЗС. В Україні інтерактивне меню на автозаправних комплексах досі є нововведенням і сприймається швидше з подивом, ніж як необхідність.

Уперше в Україні в області придорожнього сервісу перші інтерактивні меню з'явилися в ButaCafé мережі АЗК SOCAR. Меню сформоване лише для салат-бару. З його допомогою, людина, відвідуючи автозаправний комплекс і бажаючи поїсти, самостійно визначає свою раціон харчування і складає собі салат з бажаних інгредієнтів.

За допомогою інтерактивного меню на АЗК SOCAR салат собі можна замовити парою жестів. Варто лише доторкнутися пальцями на моніторі до потрібних інгредієнтів, отримати чек і передати його касиру. Через кілька хвилин салат за індивідуальним рецептом гостя у нього на столі

Інтерактивний салат-бар – ідеальне місце для вегатеріанців і веганів, адже тут можна замовити салат з улюблених свіжих овочів і салатного листя. Шанувальникам м'яса асортимент салат-бару також однозначно сподобається і порадує їх можливістю швидко, а головне, корисно підкріпитися.

Мапа АЗК SOCAR в Україні, на яких працює інтерактивний салат-бар