You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Як стало відомо з рішення, яке було оголошене на засіданні постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України (АМКУ), скарги компанії «Торговий дім «СОКАР Україна» задоволені, в результаті чого відмінені тендери на закупівлю дизельного пального ПАТ «Укрзалізниця».

Водночас ЦОП спростив вимоги для учасників тендерів щодо закупівлі дизельного пального, на чому наполягала компанія СОКАР, з метою попередження можливих зловживань на ґрунті різночитань в умовах подачі тендерної документації.

Загалом ці факти свідчать про відкриту позицію як керівництва УЗ, так і АМКУ, і говорять про бажання обох структур побороти антиконкурентні методи боротьби на оптовому ринку нафтопродуктів.

Компанія СОКАР будує свою роботу виключно на принципах законності, відкритості та доброчесності, тому вітає прийняті рішення й заявляє про необхідність якнайшвидшого вирішення питання із закупівлями ДП для УЗ.

«В наших інтересах оперативно провести нові тендери, щоб уникнути дефіциту пального в стратегічно важливому суб'єкті господарювання України – «Укрзалізниці». Упевнений, що нові умови подачі тендерної документації і готовність учасників ринку вести конкурентну боротьбу в рамках законодавчого поля дозволять УЗ швидко вирішити питання з поставками пального», ­– зазначає Андрій Бичков, Директор підрозділу опту компанії СОКАР.