You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Літо на узбережжі Грузії починається у другій половині травня. Зазвичай у цей час встановлюється досить сонячна і тепла погода, в яку добре не лише засмагати на пляжі, але і їздити споглядати ті пам'ятки, які туристу без автомобіля просто будуть недоступні. Таких памʼяток у Грузії дуже багато.

Зважаючи на невеликий, але дуже багатоманітну території країни, відстані між пам'ятками і різними ландшафтами невеликі: море, субтропіки, чайні плантації, високі гори – усе це відкриється тим, хто подорожує на своєму або взятому на прокат автомобілі.

Аби гостям з України в Грузії було максимально комфортно пересуватися країною автвівкою і не метушитися в пошуках обміну валюти і якісного пального, SOCAR створив спеціальну міжнародну паливну карту International Card.

З International Card подорожувати Грузією на автомобілі не просто зручно і безпечно, але і економічно вигідно через уникнення витрат на процедуру конвертації валют, а також через цінову різницю на пальне, адже у Грузії воно дешевше, ніж в Україні.

Приклад в цифрах. Поклавши на карту в Україні 1000 грн, на українських АЗС SOCAR можна придбати близько 44 л бензину А-95, тоді як на грузинських АЗК SOCAR можна буде заправити близько 63 л. бензину А-95*.

В Україні та Грузії міжнародна паливну карту International Card приймається на всіх автозаправних комплексах, що працюють під брендом SOCAR, – 53 АЗК в Україні та 112 АЗК в Грузії.

За International Card проводиться заправка усіма видами нафтопродуктів – бензинами, дизельним паливом і сжижженным газом. Вона забезпечує отримання нафтопродуктів як приватним туристам, так і юридичним особам.

Придбати і замовити доставку International Card можна звернувшись на гарячу лінію SOCAR в Україні за телефоном 0-800-50-85-85.

*розрахунки проведено згідно курсу валют станом на 28.05.2015