You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Здійснюючи ребрендинг всіх активів SOCAR в Азербайджані та за його межами, в Україні компанія так само запускає автозаправні комплекси з оновленим логотипом. В новому варіанті логотип виглядає у формі вогню, який посідає важливе місце в азербайджанській культурі, а кольори лого повторюють кольори Державного прапора Азербайджану і презентують країну на міжнародній арені.

У Києві перший АЗК компанії з новим логотипом розташувався на в'їзді у столицю з боку Північного передмістя Київської області та Київського водосховища. Таке розташування зумовить високу відвідуваність АЗК, через те, що прийматиме автомобілі, що прямують з передмістя в центральну частину Києва.

Новий АЗК розташувався за адресою м. Київ, вул. Богатирська, 1-е, і забезпечив створення 21 нового додаткового робочого місця у столиці України.

Комплекс обладнано чотирма паливо-роздавальними колонками. Одночасно тут можуть заправлятися пальним вісім автомобілів. Асортимент нафтопродуктів складається з фірмових бензинів А-95 Nano, А-98 Nano, дизельного палива Nano, а також бензинів А-95 і А-92, що відповідають екостандарту Євро-5.

Для комфорту гостей на АЗК неодмінно присутні безкоштовні сервіси: підкачка шин і затоку води в бачок склоомивача, wi-fi, підзарядка мобільних телефонів, WC для людей з обмеженими фізичними можливостями, пеленальні столики для немовлят.

Інфраструктура автозаправного комплексу включає Buta cafe зі смачною кавою і випічкою, а також магазин супутніх товарів. До оплати приймається готівка, банківські та паливні картки, а також бонусні карти level.