You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

28 січня 2014 року стартувала програма Представництва SOCAR в Україні на здобуття стипендії ім. Гейдара Алієва для студентів.

Стипендія Представництва SOCAR в Україні їм. Гейдара Алієва заснована з метою підтримки та матеріального заохочення обдарованої молоді, інтелектуальний потенціал якої в майбутньому слугуватиме подальшому економічному та соціальному розвитку країни.

Власниками перших стипендіальних карток SOCAR стали студенти Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка. Зокрема, Гасимов Фаміль Тофіг оглу, студент 3-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини»; Кирилко Дарина, студентка 2-го курсу магістратури спеціальності «Міжнародна інформація»; Ханаєва Ельвіра, студентка 2-го курсу, спеціальності «Міжнародне право».

Визначальними критеріями конкурсного відбору стипендіатів стали: висока успішність, особливі заслуги у навчанні та активна участь у громадському житті вузу.

«SOCAR здійснює свій вклад в освітні процеси в різних країнах, де представлена компанія – в Азербайджані, Румунії, Грузії, Україні, – підкреслив глава Представництва SOCAR в Україні Ельчін Мамєдов під час вручення студентам стипендіальних карт. – Впевнений, наше фінансове заохочення стане стимулом для всіх студентів для досягнення ще більш високих результатів у навчанні».