You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Якісний сервіс на сучасному АЗК неможливо уявити без важливої складової – ІТ-інфраструктури. Особливо – коли мова йде про SOCAR, відомий своєю інноваційністю. Перемога Віктора Завгороднюка, IT-директора SOCAR Energy Ukraine, в престижному конкурсі BEST CIO 2016 підтверджує високий рівень розвитку ІТ в компанії. Лише в 2016 році Віктору та його команді вдалося перенести інфраструктуру в хмару, запровадити систему бізнес-аналітики, модернізувати мобільне застосування LEVEL. Це й забезпечило перемогу ІТ-команді SOCAR.

Під час урочистої церемонії нагородження, яка зібрала в Києві більше 100 директорів та партнерів проекту, Віктор вразив аудиторію патріотичністю. Він закликав колег залишатися в Україні, яка потребує модернізації та майстерних рук і світлих голів, що здатні це зробити.

В рамках проекту BEST CIO 2016 переможці конкурсу визначалися в два етапи. Перший передбачав оцінку зрілості IT-інфраструктури підприємства, на якому працюють CIO, ефективності апаратно-програмних рішень, які використовуються, та досконалості системи управління IT. Для цього вибір фіналістів здійснювався за методикою, розробленою експертами редакції видання «Компьютерное Обозрение» на основі всесвітньо визнаних моделей Gartner і MIT.

На другому етапі проводилася безпосередня оцінка персонального вкладу керівника IT-напрямку. У журі BEST CIO 2016 увійшли топ-менеджери компаній-партнерів, переможці конкурсу минулих років, а також ряд експертів вітчизняного IT-ринку.​