You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

26 квітня в місті Ірпінь відбулося традиційне покладання квітів на честь 96-річчя з Дня Народження вченої зі світовим ім'ям, офтальмолога, академіка АН Азербайджану, матері нині діючого президента республіки – Заріфи Алієвої.

В заході прийняли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні, представники компанії SOCAR, Ірпінської міської ради та учні загальноосвітньої школи №12, яка носить ім'я Заріфи ханум. Присутні згадали про яскравий життєвий шлях дочки азербайджанського народу, а також подякували адміністрацію міста за дбайливе ставлення до світлої пам'яті блискучого вченого.

Подія проходила у Парку Дружби, побудованому шість років тому в рамках програми соціальної відповідальності представництвом SOCAR в Україні. Це одне з найзатишніших та найулюбленіших місць жителів міста Ірпінь, які щодня приходять полюбуватися його мальовничим озелененням.