You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

16 квітня топ-менеджмент і керівники середньої ланки Групи компаній «SOCAR-Україна» вшанували пам'ять вченого зі світовим ім'ям, офтальмолога, академіка АН Азербайджану, матері нині діючого президента республіки Заріфи Алієвої.

Захід відбувся в м. Ірпінь, у мальовничому Парку Дружби, названому на честь професора Алієвої. П'ять років тому в рамках програми соціальної відповідальності представництво SOCAR в Україні профінансувало реконструкцію міського парку, в результаті чого він став улюбленим і звичним місцем відпочинку для місцевих жителів.

Після церемонії покладання квітів до пам'ятника Генеральний директор SOCAR Energy Ukraine Ельчин Мамєдов зазначив, що в історії кожної держави є особистості, які стали уособленням національної самосвідомості, істинним прикладом для наступних поколінь. У пам'яті азербайджанського народу такою залишилася Заріфа Алієва, ідеальний лікар і вчений, турботлива мати і самовіддана дружина, прекрасна Людина з великої літери.