You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

24 травня співробітники і керівництво SOCAR Energy Ukraine взяли участь в урочистій церемонії відкриття пам'ятника поету-мислителю Імадеддіну Насімі. Монумент встановлено у сквері, на бульварі Дружби народів. Також символічно, що автором твору став відомий скульптор, народний художник України та заслужений художник Азербайджану Сейфеддін Гурбанов. На заході були присутні мер Києва Віталій Кличко, посол Республіки Азербайджан в Україні Азер Худієв, мер міста Баку Ельдар Азіз оглу Азізов, а також представники дипломатичного корпусу, азербайджанського земляцтва, журналісти.

Варто відзначити, що Київ і Баку досить успішно співпрацюють в сферах розвитку інфраструктури, культури і туризму. Завдяки цьому і при фінансовій підтримці SOCAR шість років тому в столиці України було відкрито унікальний в своєму роді сквер імені Гейдара Алієва, в минулому році – сквер імені Мусліма Магомаєва.

У свою чергу, з метою популяризації української культури, в столиці Азербайджану також встановлені скульптури на честь видатних діячів України – барельєф і пам'ятник Тарасу Шевченку, Лесі Українці.