You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

25 квітня відбулося традиційне покладання квітів на честь 95-річчя з Дня Народження вченої зі світовим ім'ям, офтальмолога, академіка АН Азербайджану, матері нині діючого президента республіки – Заріфи Алієвої.

В заході прийняли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні, представники компанії «SOCAR-Україна» та Ірпінської міської ради.
 
Подія проходила у Парку Дружби, побудованому п’ять років тому в рамках програми соціальної відповідальності представництвом SOCAR в Україні. Це одне з найзатишніших та найулюбленіших місць жителів міста Ірпінь, які щодня приходять полюбуватися його мальовничим озелененням.
 
Після церемонії покладання квітів до пам'ятника, Посол Азербайджану в Україні Азер Худієв зазначив, що у серцях азербайджанського народу Заріфа Алієва назавжди залишиться прикладом ідеального вченого, турботливої матері і самовідданої дружини. А також додав, що людина живе доти, доки жива пам’ять про неї. Саме тому покладання квітів на честь Дня Народження академіка є незмінною традицією.

На завершення, приємний сюрприз для всіх присутніх підготували учні Ірпінської ЗОШ №12 імені Заріфи Алієвої, які продекламували вірші на українській та азербайджанській мовах, таким чином ще раз демонструючи єдність та дружбу між двома народами.