You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Новорічні стаканчики для гарячих напоїв SOCAR Cristal стали переможцями в конкурсі «Українська зірка упаковки 2019». Нагородження відбулося 11 квітня в Києві на форумі харчової промисловості – IFFIP.

Всього на конкурс було подано 95 образців від 20 учасників.

Унікальність стаканчиків SOCAR Cristal полягає в тому, що в результаті конгревного тиснення був створений оригінальний за структурою і дизайну екземпляр, який завоював серця не лише любителів якісної кави та бензину – Гостей азербайджанської мережі АЗК, а й професійного журі. Така упаковка також має хорошу теплоізоляцію і забезпечує додатковий тактильний комфорт при використанні.

Втім, зупинятися на досягнутому SOCAR не планує. Вже цієї весни в мережі була запущена чергова оригінальна серія стаканчиків, які візуально нагадують огранений чорний алмаз. Соціальні мережі вже переповнені захопленими відгуками про новинку. В SOCAR скромно обіцяють дивувати своїх відвідувачів та експертів ринку і найдалі.