You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

З 11 січня клієнти SOCAR  можуть  запрошувати інших користувачів зареєструватися у програмі лояльності SOCAR level. Скориставшись такою нагодою, подарунки отримають і ті, кого запросили, і ті, хто запросив.


Як дізнатися, кого можна запросити у SOCAR level?


Запрошувати можна лише нових користувачів. Щоб перевірити інформацію, треба зайти  у розділ «Запросити з контактів». Друзі зі списку контактів, які вже є учасниками програми лояльності SOCAR level позначені фірмовим вогником із логотипом SOCAR та неактивні для запрошення.

Таким чином, запрошувати приєднатися до реферальної бонусної програми можна тільки тих, контакти яких у додатку не виділені вогником.


Як скористатися реферальною програмою?

Механіка проста. В додатку, у розділі «Ваучери» є опція «Запроси друга». Тут можна обрати подарунок для нового користувача. На вибір доступна знижка 3 гривні за літр будь-якого преміального пального SOCAR NANO або ж -30% на донер-кебаб.


Після обрання подарунку, слід скопіювати URL-лінк запрошення. Далі натиснути кнопку «Відправити в месенджері», вибрати зі списку контактів друга і надіслати йому запрошення. 


Запрошений зможе отримати подарунок, якщо перейде за лінком і зареєструється у додатку  SOCAR level.


Після цього його подарунок автоматично з’явиться  у розділі «Ваучери».


Як отримати персональні подарунки після запрошення нового учасника?


Користувач додатку SOCAR level, який надіслав другу запрошення, може отримати бонуси у таких випадках:

  • якщо запрошений друг здійснив першу покупку у SOCAR, зґенерується ваучер зі знижкою 3 гривні за літр преміального пального NANO;
  • якщо запрошений друг здійснив другу покупку у SOCAR, зґенерується додаткова знижка 3 гривні за літр преміального пального NANO;
  • якщо запрошений друг протягом 6 місяців з моменту реєстрації у додатку сумарно заправив авто 500-ми літрами пального, зґенеруються 500 гривень бонусами у додатку SOCAR level.

Офіційні правила