You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У мережі АЗК SOCAR запущені ще дві станції для зарядки електромобілів.

Мережа автозаправних комплексів SOCAR, в партнерстві з компанією ДТЕК, продовжує розвивати інфраструктуру для зарядки електромобілів. У липні швидкісні зарядні станції STRUM почали працювати ще на двох АЗК цієї мережі – по трасі Київ-Одеса і Київ-Львів.

Потужність зарядної станції становить 50 кВт і дозволяє зарядити батарею електромобіля до 80% за 20-40 хвилин. Цей час можна використовувати, щоб комфортно випити кави, смачно підкріпитися, привести себе в порядок, підзарядити мобільний телефон. А сім'ї з дітьми будуть раді затишним дитячим куточкам, спеціально розробленому дитячому меню, широкому асортименту товарів для маленьких мандрівників різного віку.

«Ринок електромобілів розвивається дуже динамічно. Ми намагаємося передбачати очікування наших клієнтів. Мультізарядні станції останнього покоління від європейського виробника – це гідна пропозиція для тих, хто цінує комфорт і швидкість обслуговування. Це наш спільний з ДТЕК внесок в розвиток інфраструктури для електротранспорту в Україні», – прокоментував директор Департаменту закупівель SOCAR Energy Ukraine Дмитро Атрощенко.

Нагадаємо, що компанія SOCAR – одна з перших мереж автозаправних комплексів, яка запропонувала клієнтам можливість зарядки електромобілів за технологією Fast Charger. Місця надання сервісу вибираються з урахуванням основних туристичних трас України.