You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Напередодні 15-ї річниці смерті загальнонаціонального лідера Азербайджану Гейдара Алієва в Києві відбулася церемонія вшанування його пам'яті. У ній взяли участь представники дипломатичного корпусу, співробітники компанії SOCAR, активісти і просто небайдужі люди. Учасники заходу поклали численні кошики з квітами та букети до підніжжя пам'ятника Гейдару Алієву в одному з найкрасивіших парків української столиці, який названий на його честь.

Стрімкий розвиток сучасної азербайджанського держави став можливим завдяки продуманої, далекоглядної політики, багатому досвіду і рішучості Гейдара Алієва.

Саме тому 12 грудня, через стільки років, у багатьох країнах згадують про цього видатного політичного діяча своєї епохи, вшановують хвилиною мовчання, приносять квіти, перев'язані траурною стрічкою як символ того, що пам'ять про нього жива в серцях мільйонів.