You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

SOCAR Turkiye Enerji – турецька «дочка» ДНКАР – отримала ліцензії Генеральної дирекції з нафтовим справах (ГДНС) Міністерства енергетики і природних ресурсів Туреччини на пошуки нафти на території країни.

Згідно з рішенням Socar Turkiye EnerjiA. S. видано 4 ліцензії строком на п'ять років на проведення розвідувальних робіт для пошуку нафтових покладів на сході країни в Газіантепі, Діярбакирі, Адиямані, Кахраманмараші, Батмані і Муші.

Протягом 30 днів компанія повинна представити в ГДНД інвестиційну програму робіт на ліцензійних ділянках і гарантію в розмірі 2% від вартості цієї програми.

SOCAR через турецьку дочку SOCAR Turkey Enerji є власником контрольного пакета (57,92%) акцій нафтохімічного комплексу Туреччини Petkim Petrokimya Holding. Компанія також у Туреччині здійснює будівництво нафтопереробного заводу, контейнерного терміналу і постачання газу на внутрішній ринок країни.