You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

28 травня 2018 року Азербайджанська Демократична Республіка святкує 100-річчя з Дня Заснування.

Поважаючи традиції і законодавство країни, на території якої ми проводимо свою діяльність, як бізнес-представник Азербайджанської республіки, SOCAR багато робить для того, щоб знайомити українців з культурою і традиціями нашої історичної Батьківщини. На честь 100-річчя Республіки, компанія також підготувала для вас безліч приємних сюрпризів.

Протягом усього травня відвідавши одну з наших АЗК, ви можете виграти 100 грн на наступну заправку авто. Умови акції шукайте за посиланням.

Заглянувши до нашої групи в соціальній мережі Facebook та Instagram, ви матимете нагоду перевірити свою ерудицію і взяти участь у розіграші призів. Двом щасливчикам удача посміхнеться найбільше. Їх очікує незабутня поїздка в Баку – сучасне, надзвичайне місто Країни вогнів.

А ще ми будемо розповідати вам про азербайджанську культуру, традиції, важливі історичні події. Це тільки на перший погляд наші країни абсолютно різні. Насправді, у нас багато спільного, і найголовніше – ми всі мріємо про мир, щастя, міцні сім'ї та здійснення бажань.

SOCAR об’єднує!