You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У мережі АЗК SOCAR цінителі здорового способу життя, а також ті, хто постійно рахує калорії, можуть спробувати бургери і картоплю фрі з котлетою з рослинних інгредієнтів. При цьому на відміну від інших рослинних альтернатив дані продукти мають справжній м'ясний смак.

Компанія "Вест Мілс", офіційний дистриб'ютор Beyond Meat в Україні, на початку березня цього року почала поставки продукції на SOCAR. Страви з рослинного м'яса доступні на 9 автозаправних комплексах цієї мережі. В SOCAR фіксують підвищений інтерес клієнтів до новинок меню і позитивні відгуки від тих, хто спробував бургери з Beyond Meat вперше.

Мережа АЗК SOCAR відома на паливному ринку України, як преміальна компанія, що розділяє цінності усвідомленого споживання і прагнення до здорового способу життя. Саме тому клієнти даної мережі автозаправок зможуть першими оцінити смак незвичайних новинок, представлених в Buta-cafe.

«Для нас поява в пісному меню бургерів і картоплі фрі з котлетою з рослинного м'яса Beyond Meat - ще один крок назустріч побажанням гостей. У нашому асортименті вже можна знайти каву без кофеїну, рослинне молоко, східні солодощі з натуральних інгредієнтів, при приготуванні плову або донеру використовується халяльне м'ясо з Німеччини, яке не містить гормонів та хімічних добавок»- коментує бренд-шеф мережі АЗК SOCAR Азер Гусейнов.

Проінформуємо, що дана продукція на 100% складається з рослин, не містить глютену, сої та ГМО. Основні інгредієнти продукту: горох, рис, вода, картопляний крохмаль, олія каноли, а червоний колір котлети надає буряковий сік.

Шукайте страви на АЗК мережі SOCAR за адресами:
м. Київ, бул. Дружби Народів, 35
Бориспільський р-н., с. Гора
Києво-Святошинський р-н, Гатненська с/р
м.Київ, вул. Протасів Яр, 15
м. Київ, пр-т Броварський, 53а
м. Київ, Столичне шосе, 100
м. Київ, вул. Сортувальна, 24
м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 90
м. Одеса вул. Чорноморського козацтва