You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

19 липня компанія SOCAR підбила підсумки проекту для всієї сім’ї – SOCAR Superkids.

За умовами з 6 червня по 10 липня учасники повинні були сфотографувати своїх дітей з яскравою фігурою Cупергероя на території АЗК та опубліковати ці фото на власній сторінці у Facebook чи Instagram з хештегом #socarsuperkids або #сокарсуперкідс.
П'ять фотографій дитини з інтервалом в тиждень поруч з різними фігурами Супергероїв дозволяли маленькому мандрівнику не тільки отримати п'ять незвичайних масок в стилі Зорро, а й виграти професійну фотосесію для себе та батьків. А головний переможець ще й отримав право стати обличчям майбутньої рекламної кампанії SOCAR.

Мережа азербайджанських заправок – це дійсно комфортне місце для всієї родини. На великих трасових АЗК до ваших послуг дитячі куточки з размальовками.

У Buta cafe розроблено спеціальне дитяче меню. В асортименті магазину ви знайдете товари, які допоможуть розважити дитину в дорозі: м'які іграшки, дитячі дорожні ігри, тематичні набори LEGO тощо.

Тож запрошуємо в гості, якщо ви зібралися в поїздку з дитиною. І, звичайно, від щирого серця вітаємо наших чарівних учасників та їх батьків з перемогою!

Далі буде…