You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Мережа АЗС SOCAR прагне випереджати очікування клієнтів, а тому запустила віртуальний 3D-тур своїми автозаправними станціями. Тепер, не відходячи від комп’ютера, чи з допомогою мобільного пристрою ви можете відвідати будь-яку АЗС, розташовану в 11 областях України, дослідити презентабельність внутрішнього інтер’єру, сервісні рішення й можливості кожного заправного комплексу.

Віртуальний тур інтегрований з платформами Google Maps та Google My Business, сервіс доступний через мобільні додатки для Android та iOS. Для зручності клієнтів функціонує навігатор областями й населеними пунктами. Щоб створити панорамні знімки, використали понад 500 000 кадрів. Крім професійної фототехніки, використовувалися квадрокоптери, оснащені Full HD- і 4К-камерами, які налітали понад 65 годин.

Віртуальний 3D-тур дасть змогу скласти власну думку про мережу SOCAR, перебуваючи за сотні кілометрів від АЗС. Таким чином ми прагнули ще раз наголосити на своїй відкритості до клієнтів, бажанні йти в ногу з часом, готовності запропонувати високий рівень сервісу, який тепер можна оцінити не тільки відвідавши станцію, а й у онлайн режимі.

Ласкаво просимо!