You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Цієї осені мережа АЗК SOCAR запустила відразу два інноваційні впровадження: кавові машини з оплатою обраного напою за допомогою сканування QR-коду та функції розрахунку в додатку SOCAR level через біометричні датчики Touch ID та Face ID.

SOCAR вже давно закріпив за собою статус головного інноватора паливного ринку. 2018 рік компанія повністю присвятила покращенню стандартів обслуговування клієнтів та впровадженню технологічних новинок, призначених спростити споживчий досвід. Так, ще навесні SOCAR анонсував запуск першого в Україні платіжного рішення на основі технології QR-коду. З того часу стало можливим оплачувати пальне та покупки за допомогою мобільного додатку SOCAR level. Додаток підтримує дебетні та кредитні картки, що емітовані банками України та мають PCI DSS сертифікацію безпеки. А цього вересня компанія додала приємний бонус – оплату через SOCAR level за допомогою сканера відбитків пальців Touch ID та ідентифікації обличчя Face ID, що стали по-справжньому цікавим технологічним впровадженням для ринку паливного рітейлу.

Також мережа встановила в торгових залах на своїх АЗК нові преміальні кавомашини від провідного швейцарського виробника Franke. Тепер, щоб замовити кавовий напій не потрібно стояти у черзі до каси, а сам процес оплати через мобільний додаток займає лише декілька секунд. Для оплати пального також достатньо не виходячи з машини відсканувати QR-код на колонці, обрати необхідну кількість літрів та сплатити за допомогою додатку SOCAR level, за умов попередньої прив’язки до нього банківської картки.