You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

SOCAR відкриває гранатовий сезон.

В Азербайджані його називають Нар (Nar). А ще королем фруктів. Складають про нього пісні та вірші. Він згадується в Корані і відомий своїми цілющими властивостями. А під час збору врожаю в честь нього влаштовують пишні торжества – Свято Граната.

Щоб взяти участь в урочистостях, українцям не обов'язково вирушати до Азербайджану. Досить заїхати на найближчу АЗК SOCAR. З 28 жовтня в меню Buta cafe ви можете знайти нові страви – салати з додаванням гранатових зерен, спеціальну комбо-пропозицію, гранатовий фреш, гранатово-апельсиновий глінтвейн на основі натурального соку. Для вечора в теплому сімейному колі добре підійде смачне та корисне азербайджанське гранатове вино, напій мистецтва та кохання. Та й самі плоди граната ми теж можемо вам запропонувати.

Приїжджайте і приходьте за вітамінами та чудовим настроєм в ці похмурі осінні дні. 

Як завжди, щиро будемо раді старим та новим друзям SOCAR!