You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

З початком сезону навігації SOCAR запустив в роботу два нафтоналивних бункерувальника – водні АЗС, призначені для заправки суден малих і середніх розмірів.

Один з них розташований в Києві, на території парку «Муромець», в урочищі «Чорторий», другий – в Одеській області, в акваторії яхт-клубу «Совіньон».

На плавучих заправних станціях SOCAR пропонує таке ж високоякісне імпортне паливо, що і на стаціонарних АЗС: брендові ДТ і бензин Nano, а також бензин марки А-95.

За статистикою, якщо катери або яхти заправляються за допомогою двадцятилітрових каністр, у воду проливається близько 50 грамів палива.

Один з пріоритетних напрямків корпоративної політики SOCAR – техногенна та екологічна безпека. Наші бункеровщики обладнані загороджувальними бонами, іншими спеціальними конструкціями для запобігання протоку та розливу палива та сторонніх нечистот в навколишню акваторію, аварійною системою, системою клімат-контролю в рубці, що забезпечують безпечну експлуатацію.

Ми віримо, що з кожним роком все більше власників яхт і катерів будуть використовувати цивілізовані способи заправки свого водного транспорту.

Приємного вам плавання!