You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У грудні 2014 SOCAR увійшов до рейтингу найкращих роботодавців України

Компанія стала кращим роботодавцем на українському паливному ринку за версією інформаційно-аналітичного рейтингу «Капітал 500» – «Кращі роботодавці України», посівши 89-е місце в загальному списку номінантів. Даний рейтинг – індикатор привабливості компаній, показник того, у яких компаніях хотіли би працювати українці, і які їхні критерії при виборі роботодавця.

Рейтинговий проект «Капітал 500» – «Найкращі роботодавці України» – складався із трьох етапів. На першому базою для складання рейтингу послужили анкетні дані, які редакція розіслала найбільшим підприємствам України, що потрапили до рейтингу 500 найбільших компаній країни. Вони включали як фінансові показники, так і інформацію про HR-підрозділи компаній. Показники кожної компанії по досліджуваним параметрам зводилися воєдино з урахуванням спеціальних коефіцієнтів.

На другому етапі експертна рада оцінювала українські компанії за наступними критеріями:

- приваблива заробітна плата та соціальний пакет;

- можливість кар'єрного зростання;

- приємна робоча атмосфера;

- гарантія довгострокової зайнятості;

- дотримання балансу між роботою та особистим життям;

- успішність компанії;

- цікавий функціонал;

- можливість проходити навчання, тренінги та стажування;

- сильний менеджмент;

- застосування політики соціально-відповідальної компанії.

Третій етап включав опитування 750 студентів різних спеціальностей трьох київських вузів – Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Як результат, було складено окремий список 150 кращих на сьогоднішній день роботодавців країни, серед яких опинився і SOCAR, які створють для свої працівників найоптимальніші умови для ефективної роботи і професійного росту в українському бізнес-просторі.