You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

SOCAR ПРЕЗЕНТУВАВ АЗК В НОВОМУ ФОРМАТІ НА СТОЛИЧНОМУ ШОСЕ В КИЄВІ.


Ради повідомити, що відтепер в Києві, за адресою: Столичне шосе, 100 привітно вітає своїх гостей ще один автозаправний комплекс SOCAR. 

Родзинкою  заправки став оновлений дизайн, виконаний в ультрасучасному індустріальному стилі. Бетон, скло та метал, монохромність – відтепер з акцентом на чорний колір, аристократичний мінімалізм, дизайнерські меблі та абсолютно незвичайні рішення з використанням полігональних поверхонь.

Візитна картка SOCAR – стильні світлодіодні повнокольорові екрани з високою роздільною здатністю. На новій станції ними оснащені цінова стела з двох сторін, колони навісу та фриз. Завдяки LED-панелям автолюбителі зможуть дізнатися актуальний прогноз погоди на найближчі три дні, курси валют і іншу корисну інформацію.

Площа торгового залу та магазину нового об'єкта становить понад 137 м². Станція оснащена трьома двосторонніми ТРК на 5 заправних пістолетів c кожної сторони для реалізації світлих нафтопродуктів, а також колонкою для реалізації LPG на 4 пістолети. Клієнти мережі можуть заправитися А-92, А-95, а також всіма видами фірмового пального Nano – А 98, А 95, Diesel Nano і Diesel Nano Extro.

За традицією Гості SOCAR зможуть безкоштовно скористатися додатковими сервісами: підкачка шин, автоматична чистка взуття, підзарядка мобільних телефонів, Wi-Fi. Для матусь з малюками передбачені пеленальний столик і стільчик для годування, для відвідувачів з ОВЗ – спеціальна санітарна зона.

Новий автозаправний комплекс став 60-м в мережі АЗК SOCAR і 13-м в Київському регіоні.