You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У суботу, 12 вересня, власники легендарних двоколісних машин влаштували грандіозний мотопробіг вулицями Одеси, щоб відзначити відкриття місцевого відділення HOG - Міжнародного співтовариства власників "харлеїв".

Щоб відсвяткувати цю подію більше 250 фанатів HD з усієї України взяли участь в заїзді під назвою First poker run Odessa 2020.

Одним з піт-стопів заїзду став АЗК SOCAR. Тут стомлених сонцем байкерів зустріли як дорогих гостей: червона доріжка, музична група з драйвовими хітами, ексклюзивні напої для підзарядки, а також призи і подарунки з офіційною емблемою спільноти.

SOCAR і офіційне представництво Harley Davidson в Одесі дружать давно і плідно. Їх об'єднують спільні цінності: прагнення до досконалості та яскравої індивідуальності. А також любов до якісного пального, яке ніколи не підводить в дорозі.