You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

26 травня, в Києві, за підтримки компанії SOCAR, відбувся перший міжнародний турнір з міні-футболу, присвячений Дню утворення Азербайджанської Демократичної Республіки. Організатором заходу виступила Всеукраїнська Азербайджанська Молодіжна організація (ВАМО).

На футбольному полі зібралися студентські етнокультурні команди, молоді люди з Азербайджану, Туркменістану, Ірану, Індії, Палестини та інших країн, які живуть і навчаються в столиці України. Звичайно, вони не є професійними гравцями і не планують пов'язувати своє майбутнє з футболом. Але, як відомо, спорт об'єднує, а подібні змагання і підготовка до них – відмінний спосіб популяризації здорового способу життя, а також розвиток толерантності і патріотизму у молоді.

Переможцем турніру стала команда з Ірану. Друге і третє місця зайняли команди з Азербайджану і Палестини відповідно. Керівництво компанії SOCAR передає вітання всім учасникам заходу та бажає перемог в усьому й надалі!