You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

5 травня в Херсоні представники мережі АЗК SOCAR, Мінреінтеграціі, Мінінфраструктури, Херсонської ОДА та Укрзалізниці підписали документ, що підтверджує намір сторін створити сервісну інфраструктуру на КПВВ "Чонгар".

Очікується, що подальша імплементація попередніх домовленостей буде сприяти будівництву сучасного транспортного хабу і забезпечить комфортний перетин громадянами України тимчасового адміністративного кордону з територією півострова.

За словами директора мережі АЗК SOCAR Сергія Коленченко, після узгодження адміністративних і юридичних нюансів, інвестиційних програм, проект може бути реалізований приблизно за 6-7 місяців.

«Для нашої компанії участь в даному проекті - це не просто будівництво ще одного об'єкту. Комерційні інтереси SOCAR - в містах мільйонниках. А тут хочеться створити преміальний сервісний центр, місце, де дивують відкритістю, щирістю та привітністю, де ретельно підібран асортимент товарів і страв в кафе. Це те, чим славиться SOCAR і те, що ми вміємо робити краще за інших операторів ринку»