You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

3 липня 2018 року Нафтогазова Асоціація та її учасники, в тому числі міжнародна компанія SOCAR (Україна), підписали меморандум з Антимонопольним комітетом України. Мета документа – створення сприятливих умов для розвитку добросовісної конкуренції на ринку нафтопродуктів.

Цей крок став логічним продовженням корпоративної політики компанії, яка здійснює свою діяльність з дотриманням законодавчих та етичних норм, поважаючи стандарти і практики чесної конкуренції.

«SOCAR, як ніхто інший, зацікавлений у спрощенні регулятивних процедур в Україні, в створенні сприятливих умов для надхождення інвестицій і розвитку галузі. Ми хочемо, щоб у виграші були всі – держава, бізнес, споживачі, які нас обирають, і точно знаємо, що тільки відкритий діалог і прозорість ринкових процесів можуть привести нас усіх до цього результату.» – зокрема, зазначив Генеральний директор SOCAR Energy Ukraine Ельчін Мамєдов.

Варто також відзначити, що SOCAR вже декілька років на регулярній основі повідомляє контролюючим органам передбачену законодавством інформацію про якість реалізованих нафтопродуктів та ціноутворення.