You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Про це на своїх офіційних сторінках у соцмережах написала Олена Зеленська, Перша леді України, ініціаторка руху безбар’єрності в нашій країні «Україна без бар’єрів». 

«Бар’єри, які заважають нам рухатися вперед, бувають не лише фізичними. Відмова в роботі чи дискримінація на ній — теж серйозна перешкода. Тому окремим завданням цьогоріч було запровадити безбар’єрність на рівні робочих місць. Зробити їх доступними для кожного, незалежно від віку, статі чи фізичного стану.

Наприкінці минулого року десять українських компаній заснували спільноту «Бізнес без бар’єрів», щоб безбар'єрність у них стала новою нормою. Мережа автозаправок SOCAR Energy Ukraine будує всі приміщення доступними для маломобільних груп населення та бере на роботу молодь без досвіду». — написала на своїх офіційних сторінках Олена Зеленська

Ми готові ділитися досвідом розбудови інклюзивного середовища та надалі створювати комфортні умови для представників усіх груп. Адже, один із найважливіших на сьогоднішній день векторів соціальної відповідальності SOCAR Energy Ukraine — популяризація безбар'єрності у суспільстві.

Також разом з нашими партнерами ми допомагаємо розробляти нові методи розвитку інклюзії та підтримки людей з інвалідністю. Саме зараз разом із благодійним фондом Карітас України ми збираємо кошти на придбання спеціального обладнання для восьми інклюзивних центрів. Їх відвідують 450 молодих людей з інвалідністю та здобувають там навички соціалізації і ведення щоденних побутових справ.

З кожного придбаного на АЗК SOCAR новорічного пряника ми перерахуємо 10 гривень у Карітас України для допомоги молодим людям. 

Також ми є партнером Української Професійної Кіберспортивної Асоціації у їх соціальному проєкті Відповідальність Ліга, що направлений на соціалізацію дітей з аутизмом, пенсіонерів та ветеранів АТО/ООС. Без перебільшення, це унікальний для України й світу проєкт. Його мета полягає у поширенні інклюзії в суспільстві, завдяки використанню інноваційних та діджитальних інструментів, зокрема кіберспорту. Тобто, учасники соціальних кіберспортивних команд, з якими постійно займаються професійні тренери та нейропсихологи краще інтегруються у активне соціальне життя, а також проходять психологічну і фізичну реабілітацію.

Фото 159747 - SOCAR Energy Ukraine - серед перших, хто підтримав «Бізнес без бар’єрів»