You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У межах ініційованого AB InBev Efes Україна Всесвітнього тижня відповідального споживання (Global Smart Drinking Week) та соціальної кампанії «Випив? За кермо не сідай!» на всіх АЗК SOCAR буде розміщено відео про небезпеку споживання алкоголю під час водіння. Це — спільна інформаційна акція компаній SOCAR Energy Ukraine та AB InBev Efes Україна у рамках початку їхнього партнерства.

Окрім трансляції інформаційних відео, 31 жовтня, на День автомобіліста, SOCAR Energy Ukraine та AB InBev Efes Україна запропонують водіям протестувати «п’яні» окуляри Drunk Busters. У них встановлено лінзи, що демонструють у тверезому стані те, як змінюється сприйняття і координація тіла під впливом випитого алкоголю. Приміряти окуляри можна буде на АЗК SOCAR  у Києві, Харкові та Миколаєві.

«Статистика стверджує, що найбільші ризики аварій зустрічаються за участю нетверезих водіїв. На жаль, для нашого суспільства ця проблема ще досі актуальна. Тому ми доєднались до соціальної ініціативи «Випив? За кермо не сідай!», щоб якомога більшій кількості водіїв нагадувати: алкоголь та кермо не сумісні. Адже проінформованість – це перший крок до усвідомлення», – коментує співпрацю Анна Коротич, керівниця Департаменту PR та комунікацій SOCAR Energy Ukraine.

Нагадаймо, понад 10 років AB InBev Efes Україна реалізує національну програму «Випив? За кермо не сідай!». Її мета — підвищення рівня усвідомленості водіїв та скорочення випадків нетверезого водіння. Пивоварна компанія AB InBev Efes Україна ставить собі за мету знизити випадки зловживання алкоголем на глобальному рівні на 10% до 2025 року.

«Розвиток культури відповідального споживання спрямований на те, щоб допомогти споживачам максимально безпечно для здоров'я насолоджуватися улюбленим пивом. Вже понад 10 років існує наша Національна програма: «Випив? За кермо не сідай!», яка співпрацює з різними партнерами. Ми пишаємося тим, що до такої ініціативи долучається відповідальний бізнес. Впевнені, спільними зусиллями ми зможемо значно збільшити поінформованість водіїв щодо даної проблеми, сприяти скороченню випадків нетверезого водіння», – розповідає Денис Хренов, в.о. генерального директора AB InBev Efes Україна.

Піклуватися про обізнаність і безпеку водіїв AB InBev Efes Україна підштовхнула невтішна статистика. Зокрема, протягом 2020-го року МВС України склало 129 340 адмінпротоколів за керування у нетверезому стані. А кількість загиблих у ДТП з вини п'яних водіїв перевищила 3 тисячі людей.

Нагадаємо, торік SOCAR Energy Ukraine підтримала ініціативу ЄС та Національної поліції України щодо популяризації використання ременів безпеки на задніх сидіннях авто. На АЗК SOCAR було розміщено анімаційні ролики та роздано інформаційні листівки, які нагадували про важливість використання ременів безпеки, зокрема для пасажирів місць позаду.  

Фото 138133 - SOCAR Energy Ukraine доєдналась до кампанії «Випив? За кермо не сідай!»

«Випив? За кермо не сідай!»