You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Компанія SOCAR за два місяці відбудувала школу в Ірпені

В рамках проекту «SOCAR. Україна. Разом», SOCAR Energy Ukraine відновила пошкоджену ірпінську школу №12 імені Заріфи Алієвої.

Сьогодні, 1 вересня, учні прийшли до відремонтованої школи №12, яка ще декілька місяців тому була напівзруйнована загарбниками. Тепер вона має новий дах, вікна та вітражі, оновлений фасад, відремонтовані класи та кабінети, спортзал, який найбільше постраждав від вибуху, а також встановлені санвузли в бомбосховищі.

«Для нас велика радість повернути дітям можливість навчатися в стінах рідної школи. Для SOCAR справа честі підтримувати Україну та українців у будь-які часи, а особливо – зараз, коли так багато руйнувань й багато хто потребує допомоги», - зазначив Ігор Орлов, директор мережі SOCAR.

 


«Ми вдячні компанії SOCAR за долучення до відновлення нашого міста й школи №12 зокрема. Тепер діти мають змогу розпочати новий навчальний рік, як належить – у гарному відремонтованому приміщенні», - заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, який нещодавно оголосив про створення “Фонду відновлення Ірпеня”, який мер заснував разом з головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком та Народним депутатом України Сергієм Тарутою.

“Ірпінь розпочав співпрацю з компанією SOCAR ще 2014 року. З того часу український менеджмент компанії показав приклад ефективного державно-приватного партнерства та міцної україно-азербайджанської дружби. Переконаний, що це тільки початок великої історії співпраці”, - додав голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

 

Відео звіт за посиланням SOCAR. Україна. Разом